ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

Шановні криворіжці! Дорогі ветерани!

28 жовтня 2022
38

Шановні криворіжці! Дорогі ветерани!

28 жовтня ми відзначаємо 78-му річницю визволення України від нацистських окупантів.

Шановні воїни-визволителі! Дорогі ветерани! Щиро вітаємо вас із цією пам’ятною датою, адже саме ви понад вісімдесят років тому піднялися на священний захист найдорожчого для кожної людини – Батьківщини й принесли мир і свободу. Дякуємо вам і низько вклоняємося за великий подвиг, Перемогу, відновлення країни в повоєнні роки, віру в Україну, її  сьогодення, велике щастя жити, працювати, виховувати дітей і онуків у мирі.

Сьогодні ворог знов на нашій землі і знов криворіжці разом з усією країною піднялися на захист  свободи й незалежності рідної України.

Наші захисники стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Вони щодня на полі битви демонструють приклади військового мистецтва й ціною нелюдських зусиль, завдяки незламному духу та силі волі, які вони успадкували від вас, визволяють метр за метром рідної землі від окупантів. У ворога немає шансів, Перемога обов’язково буде за нами.

Незважаючи на тяжкі часи, міська влада робить усе можливе для підтримки і захисту мешканців міста, у тому числі й ветеранів. У місті не скасовано жодної соціальної програми, жодної виплати. Понад 180 тис. сімей вже отримали допомогу у вигляді безкоштовних продуктових наборів від міста.

Шановні ветерани! Бажаю захисникам Батьківщини, їх родинам і всім мешканцям міста здоров’я, миру й добробуту, віри в найкраще та здійснення найзаповітніших мрій!

Секретар міської ради –

виконуючий обов’язки

Криворізького міського голови                                               Юрій ВІЛКУЛ

 

Дивитися всі новини