ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

ОНЛАЙН-ПРИЙМАЛЬНІ ПРОДОВЖУЮТЬ СВОЮ РОБОТУ У СІЧНІ

14 січня 2022
71

 З 10.01.2022 по 13.01.2022 під час онлайн-консультацій у Контакт-центрі 1520 криворіжці мали можливість поставити свої запитання до заступників голів  Тернівської, Саксаганської районних у місті рад, директора департаменту соціальної політики та начальника відділу з питань реклами виконкому міської ради.

10.01.2021  ІРИНА БРИЛЬКОВА – заступник голови Тернівської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради відповідала на запитання мешканців щодо:

– незадовільного опалення у будинках по вул. Маршака,4;   вул. Адмірала Головка,65;

– ремонту покрівлі по вул. Черкасова,10;

– організації дорожнього руху шляхом встановлення дорожніх знаків по вул. Божедарівської;

– благоустрою контейнерного майданчику та заміни відкритих контейнерів для сміття на  контейнери закритого типу по вул. Каштанової, 40.

 

11.01.2022 усі  бажаючі  мешканці Саксаганського району спілкувалися з заступником голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради  ВАДИМОМ БЕРШАДСЬКИМ щодо:

– ремонту квартири  внаслідок пориву внутрішньо будинкової системи опалення по  вул.Катерінівської,16;

– відновлення благоустрою  після  ремонтних робіт  КПТМ «Криворіжтепломережа» біля контейнерного майданчику по бульвару Вечірній ,1;

– паркування автомобілів на прибудинковій території по вул. Івана Авраменка,13;

– обрізки дерев біля під’їзду  вул. Співдружності,72.

 

Також 11.01.2021  спілкувалась з криворіжцями директор  департаменту соціальної політики виконкому міської ради ІНЕСА БЛАГУН та відповіла на наступні питання.

 

  • Як мені отримати оновлену довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи у разі зміни фактичного місця проживання?

У разі зміни фактичного місця проживання за видачею оновленої довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем фактичного проживання/перебування, при цьому стара довідка буде вилучена. Таку послугу також можна отримати через центр надання адміністративних послуг.

  • Чи можу я (внутрішньо переміщена особа) змінити фактичне місце проживання онлайн? Як це зробити?

Заявник має право подати повідомлення про зміну фактичного місця проживання/перебування через «Портал Дія», пройшовши автентифікацію з використанням електронного підпису.

Сформоване повідомлення передається засобами «Порталу Дія» до управлінь праці та соціального захисту населення за попереднім і новим фактичним місцем проживання/перебування.

Управління праці та соціального захисту населення за новим фактичним місцем  проживання/перебування заявника розгляне отримане повідомлення та протягом одного робочого дня внесе відповідні зміни до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.

Про результат розгляду повідомлення заявнику повідомляється засобами Порталу Дія в автоматичному режимі.

 

  • Як працює нічліжний будинок у зимовий період?

Послугу ночівлі для бездомних осіб, у тому числі осіб, звільнених з місць позбавлення волі, у м. Кривому Розі надає Комунальна установа «Будинок нічного перебування» Криворізької міської ради.

Згідно зі статутом установи, у зимовий період під час складних погодних умов Будинок переходить на цілодобовий режим роботи.

Повідомляємо, що з 31 грудня 2021 року «Будинок нічного перебування» працює в цілодобовому режимі. Мешканцям дозволяється, у разі потреби, перебувати у закладі протягом доби. Адреса установи «Будинок нічного перебування»: вул. Сєченова, 50А, зупинка громадського транспорту «Психоневрологічний диспансер»,    телефон (097) 391-44-98.

13.01.2022 начальник відділу з питань реклами виконкому міської ради ІГОР ІЛЬЧЕНКО під час онлайн-прийому проінформував мешканців міста про наступне.

 

  • Що надає право суб’єкту господарювання розміщувати зовнішню рекламу?

 

Зовнішня реклама розміщується на підставі дозволів, які надаються після встановлення за заявником пріоритету на місце розташування рекламного засобу. Для встановлення за заявником пріоритету на місце розташування рекламного засобу суб’єкт господарювання або уповноважена ним особа подає до адміністратора у Центрі адміністративних послуг «Віза» заяву, до якої додаються: – фотокартка або комп’ютерний макет місця (розміром не менше як 6х9см), на якому планується розташування рекламного засобу та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням. Після надання пріоритету на місце для розміщення зовнішньої реклами (п’ять днів з моменту реєстрації заяви у робочому органі) суб’єкт господарювання погоджує дозвіл з органами, які зазначаються робочим органом в листі про  встановлення за заявником пріоритету на місце для розміщення зовнішньої реклами. Після погодження вказаними органами дозволу заявник подає до адміністратора у Центрі адміністративних послуг «Віза» заяву разом з двома примірниками оформлених дозволів.

 

  • Ø Які вимоги до стану розміщеної зовнішньої реклами?

 

Засоби зовнішньої реклами повинні утримуватись у належному технічному стані; розповсюджувачі зовнішньої реклами зобов’язані забезпечити негайне відновлення пошкоджених конструкцій, заміну пошкоджених рекламних сюжетів, своєчасне відновлення зовнішнього вигляду засобів зовнішньої реклами та рекламних сюжетів;  рекламні засоби повинні забезпечуватися маркуванням із зазначенням на каркасі рекламного засобу найменування розповсюджувача зовнішньої реклами, номера його телефону, дати видачі дозволу та строку його дії; засоби зовнішньої реклами повинні мати постійне рекламно-інформаційне заповнення

 

 

Дивитися всі новини