ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

ДЕРЖАВНІ РЕЄСТРАТОРИ КРИВОРІЗЬКОГО ВИКОНКОМУ ОЗНАЙОМИЛИСЬ З ОСОБЛИВОСТЯМИ РЕЄСТРАЦІЇ ПРИПИНЕННЯ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ

22 лютого 2023
55

(інформує управління з питань реєстрації  виконкому Криворізької міської ради)  

 Державні реєстратори виконкому Криворізької міської ради продовжують активно поглиблювати свої знання шляхом самовдосконалення та участі у онлайн вебінарах – все задля того, щоб криворіжці та гості міста отримували швидкі та доступні послуги без проблем!

Так, 21.02.2023 року реєстратори бізнесу взяли участь в онлайн семінарі-тренінгу на тему: «Порядок та особливості державної реєстрації припинення юридичної особи», що проводився Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Одеса).

Під час участі були розглянуті наступні питання: перелік документів, які подаються для державної реєстрації рішення про припинення юридичної особи; основні вимоги до оформлення такого рішення про припинення та підстави для відмови у проведенні державної реєстрації. Державні реєстратори під час онлайн-семінару дізналися корисну інформацію та отримали практичні знання!

Реєстрація власної бізнес-справи залишається  однією з найзапитуваніших послуг у виконкомі Криворізької міської ради. Тому пропонуємо до Вашої уваги порівняльну інфографіку створення та припинення юридичних осіб:

Дивитися всі новини