ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

У КОНТАКТ-ЦЕНТРІ 1520 ПРОДОВЖУЮТЬ ПРАЦЮВАТИ ОНЛАЙН-ПРИЙМАЛЬНІ

13 березня 2023
58

В період з 06 по 10 березня 2023 року мешканці міста мали змогу поставити свої питання та отримати фахові відповіді від керівників структурних підрозділів виконкому Криворізької міської ради.

06 березня – на питання мешканців відповідала директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Світлана ЛАВРЕНКО щодо

виплати матеріальної допомоги багатодітним родинам на дітей;

– організації  роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних секцій.

Також, в цей день консультувала мешканців заступник начальника управління з питань реєстрації  Лоліта КІЙЛО з наступних питань:

Чи обов’язково вносити зміни до Реєстрів бізнесу та нерухомості у разі перейменування об’єкту топоніміки, який є місцезнаходженням суб’єкта господарювання чи нерухомого майна?

– Як зареєструвати право власності на земельну ділянку у Кривому Розі?

–  Які послуги із реєстрації бізнесу можна отримати в онлайн режимі?

 09 березня онлайн-прийом провів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олег КУРБАТОВ, який надав вичерпні відповіді на актуальні  питання щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту в місті.

Лариса ХОРУЖЕВА – начальник служби у справах дітей, в цей же день, консультувала з питання:

–  усиновлення,  у тому числі іноземними громадянами, дітей-сиріт з України, порядок оформлення документів, куди звертатись.

10 березня на питання мешканців надавав відповіді начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю  Дмитро ГОРЮНОВ щодо

– перепланування житлової квартири та необхідності отримання дозвільних документів;

– порядку узаконення самочинно збудованих індивідуальних житлових будинків.

 

 

 

МИ ЗАВЖДИ З ВАМИ НА ЗВ’ЯЗКУ!

  15-20, (056) 499 15 20

 

Дивитися всі новини