ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

ЦЕНТР «ВІЗА» ( «ЦЕНТР ДІЇ») ВІТАЄ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ! 14 БЕРЕЗНЯ-ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!

14 березня 2023
46

Щороку, 14 березня Україна відзначає нове, але важливе свято – День Українського добровольця, встановлене Постановою Верховної Ради України 17 січня 2017 року. Це свято вдячності всім, завдяки кому триває життя.

Добровольці були першими, хто став на захист держави, коли ворог прийшов на нашу землю. Справжні, мужні і відповідальні люди, які керувались простим життєвим принципом «Якщо не я…то хто?»

З лютого 2022 року хвиля патріотичного піднесення з новою силою охопила всю нашу країну. Сотні, тисячі наших співвітчизників добровільно йшли до військкоматів з проханням взяти їх на військову службу, вступали до територіальної оборони та формували добровольчі батальйони.

Кожного дня Центр «Віза» («Центр Дії») відвідують учасники війни, військовослужбовці та члени їх сімей для вирішення різних питань. В усіх офісах послуг такі громадяни обслуговуються першочергово та без попереднього запису. Воїнам наша шана і повага!

В нашому місті в двох офісах Центру «Віза» («Центр Дії»), а саме головному офісі за адресою пл. Молодіжна, 1 та його територіальному підрозділі у Саксаганському районі (вул. Володимира Великого, 32), добровольцям бажаючим долучитися до вигнання окупантів з нашої країни, надається можливість приєднатись до однієї з восьми штурмових бригад «Гвардії наступу» відповідно до своєї мотивації та поглядів. На сьогднішній день вже 198 добровольців подали заявки на вступ до “Гвардії наступу” через ЦНАП. З гордістю можна сказати, що у Кривому Розі на даний момент записалося добровольців більше, ніж у будь-якому іншому місті нашої області!

Українські добровольці люди з гарячими та хоробрими серцями, символ героїзму, патріотизму та відваги. Дякуємо гідним нащадкам козацького роду за їх сміливість, героїзм та мужність!

Вітаємо всіх добровольців, щиро бажаємо міцного здоров’я, сили та твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя, надійного тилу та швидкого повернення додому цілими та неушкодженими!

      

Слава Українським добровольцям! Дякуємо та пишаємося кожним!

Бережіть себе! Разом до Перемоги!

 

 

Дивитися всі новини