ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

Запрошуємо поєднати долі у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

24 липня 2024
29

Українці всією нацією мужньо тримають стрій, встигають  кохати, одружуватись, офіційно реєструючи шлюб та пов’язуючи себе шлюбними обітницями – і це свідчення того, що українці не втрачають здатності любити, вірити та будувати майбутнє.

З початку року в Дніпропетровській області  створили сім’ю — 7 776 наречених, в тому числі в Кривому Розі — 1643 (станом на 23.07). Незабутні хвилини в цьому році разом з Центром «Віза» («Центр Дії») розділили 74 пари.

Тим хто вирішив розпочати подорож у подружнє життя і зараз саме час це зробити, хочеться запросити  Вас до нас!

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради має приємну можливість творити кохання разом з Вами, створювати нові родини та завжди радий бачити Ваші закохані очі. 

Необхідно лише особисто подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред’явити паспорт громадянина України, сплатити державне мито у розмірі 0,05 неоподаткованого мінімуму доходів громадян (0,85 грн.), пред’явити документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу ( за наявності) та обрати день і час.

Державна реєстрація шлюбу проводиться після закінчення одного місяця з дня подання заяви або в скорочені терміни (за наявності поважної причини), у присутності нареченої та нареченого.

Отримавши свідоцтво про шлюб, відразу можна оформити паспорт громадянина України,  паспорт громадянина України для виїзду за кордон у зв’язку зі зміною прізвища завдяки комплексній послузі “Зміна імені”.

Великий спектр адміністративних послуг у Центрі «Віза» Ви отримаєте в комфортних умовах одного приміщення, у взаємодії з компетентною командою.

Одночасно повідомляємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 502-р «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації» усі бажаючі можуть одружитися у той самий день, коли були подані документи. Для реєстрації шлюбу, запровадженого в рамках проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу» необхідно звернутися до Комунального підприємства «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка» за адресою: м.Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 23, тел.(068) 337 91 56.

Запрошуємо скористатися можливістю і отримати якісні адміністративні послуги у сфері ДРАЦС у Головному офісі Центру «Віза» (пл.Молодіжна,1).

 

Чекаємо усіх закоханих у Центрі «Віза»!

Ми працюємо для Вас!

                                        

                                                     Контакти Центру адміністративних послуг

                                          «Віза» («Центр Дії»): [email protected]

 

Дивитися всі новини