ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

ЦНАП НАГАДУЄ: ВИКОРИСТАННЯ КВАЛІФІКОВАНОГО ЕЛЕКТРОННОГО ПІДПИСУ – ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНОСТІ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ БІЗНЕСУ

11 вересня 2024
15

В умовах сучасного сьогодення, попри воєнний стан, в країні функціонує досить значна кількість сервісів, що дозволяють отримати послуги в електронному вигляді. Нагадуємо, що саме електронний підпис та наявність електронної печатки на захищеному носії є ефективним рішенням для тих, хто має за мету – зручно та безпечно вести свої справи.        

Головна перевага захищеного носія ключової інформації – його надійність, підвищена безпека та ідентифікація користувача.

Для оформлення кваліфікованого електронного підпису, печатки, заявнику необхідно звернутись до Центру «Віза» за адресою: пл.Молодіжна,1, маючи при собі необхідний пакет документів та захищений носій особистого ключа.

Перелік документів для оформлення кваліфікованого електронного підпису або печатки розміщено на вебпорталі Центру «Віза», за посиланням: https://viza.kr.gov.ua, у розділі «Послуги»/ «Електронні довірчі послуги»/ «Форми документів АЦСК МВС України та зразки їх заповнення». Послуга доступна для фізичних та юридичних осіб.

Звертаємо Вашу увагу, що під час воєнного стану в Україні, прийом у Центрі «Віза» здійснюється виключно за попереднім записом. Зареєструватися на прийом можливо, скориставшись вебпорталом Центру «Віза» https://viza.kr.gov.ua, або за допомогою чат-боту у месенджерах Viber та Telegram.

 

Позачергово в Центрі «Віза» («Центр Дії») обслуговуються заявники пільгових категорій, визначених законодавством, Захисники, Захисниці України та члени їх родин.

                                                             Завжди раді Вам!

Центр “Віза” (“Центр Дії”) – #Ваша довіра – наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр Дії»:
e-mail: 
[email protected],

 https://viza.kr.gov.ua/

Дивитися всі новини