ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

Потрібна довідка про наявність у фізичної особи земельних ділянок? – Центр «Віза» («Центр Дії») допоможе!

12 вересня 2024
10

Одним з видів інформації, яку можуть отримати громадяни України з Державного земельного кадастру, є довідка про одержання у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації за певним видом цільового призначення відповідно до Земельного Кодексу України.

Щоб отримати таку довідку достатньо подати заяву про надання відомостей з Державного земельного кадастру та документ, що підтверджує особу, а у разі подання заяви уповноваженою заявником особою – документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника, до Центру «Віза» («Центр Дії») або його територіальних  підрозділів  за адресами:

  • Головний офіс: пл. Молодіжна,1;
  • Тернівський район: вул. Антона Ігнатченка, 1А;
  • Покровський район: вул. Костя Гордієнка, 2;
  • Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32;
  • Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 11;
  • Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;
  • Інгулецький район: вул. Гірників, 19.

Також, подати заяву можна шляхом відправлення документів поштою (рекомендованим листом з описом вкладення та повідомленням про вручення) на адресу Головного офісу Центру «Віза» (пл. Молодіжна,1). Послуга надається безоплатно.

Нагадуємо, що прийом документів та видача готових результатів послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється  виключно за попереднім записом. Зареєструватись на прийом можна за допомогою вебпорталу Центру «Віза» в розділі «Попередня реєстрація» – «Запис на прийом», чат-боту в месенджерах Viber та Telegram або скористатися швидким посиланням – QR-кодами:

Заявники пільгових категорій, визначених законодавством, Захисники, Захисниці України та члени їх родин обслуговуються в Центрі «Віза» («Центр Дії») позачергово!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua

Дивитися всі новини