ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

ВТРАТИЛИ СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ? ОТРИМАЙТЕ ДУБЛІКАТ У ЦЕНТРІ «ВІЗА»

31 серпня 2022
45

Втрата свідоцтва про право власності – подія неприємна, але Центр «Віза» («Центр Дії») допоможе Вам у його відновленні.

Свідоцтво про право власності може бути втрачене, викрадене, пошкоджене або знищене, проте шлях його відновлення буде однаковим.  

Отримати дублікат свідоцтва про право власності замовники можуть звернувшись до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») або його територіальних підрозділів. Зауважуємо, що в момент подачі заяви та необхідних документів присутніми мають бути всі особи, які були зазначені у втраченому документі, а у разі смерті, одного з них – спадкоємець, або особа, яка діє від імені спадкоємця.

Для отримання дублікату необхідно надати такі документи:

  • повідомлення в друкованих засобах масової інформації про недійсність раніше виданого свідоцтва;
  • копії документів, що посвідчують особу всіх співвласників житлового приміщення;
  • технічний паспорт на квартиру, жиле приміщення у гуртожитку (виготовляється юридичною особою чи фізичною особою-підприємцем, що має сертифікат на проведення робіт з технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна);
  • копія правоустановчих документів на об’єкт нерухомого майна, засвідчена КП ДОР «Криворізьке бюро технічної інвентаризації».

Нагадуємо нашим замовникам, що Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи здійснюють прийом документів та видачу готових результатів послуг за попереднім записом до електронної черги. Записатися на прийом можна, відсканувавши QR-коди:

Ми працюємо для Вас!

#ВсебудеЦНАП!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/


Дивитися всі новини