ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

ЯК ВИМУШЕНИМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ЗАРЕЄСТРУВАТИ СВОЮ НЕРУХОМІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ У КРИВОМУ РОЗІ?

19 жовтня 2022
46

(коментує управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради)

У зв’язку з військовим вторгненням рф в Україну, багато українців змушенні переїхати до інших регіонів.

Проте, не зважаючи на жодні перепони, українці – незламна нація, яка продовжує працювати на перемогу: створювати власний бізнес, будувати нові домівки.

Тому надаємо доступний алгоритм отримання послуг із реєстрації нерухомості та бізнесу вимушеним переселенцями.

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 30 серпня 2022 року № 3642/5, в умовах воєнного стану та протягом одного місяця з дня його припинення або скасування державна реєстрація фізичної особи-підприємця,  юридичної особи, державна реєстрація права власності та інших речових прав на нерухоме майно, місцезнаходженням яких є Автономна Республіка Крим, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Харківська, Херсонська області, місто Севастополь, надання інформації з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про них проводиться незалежно від їх місцезнаходження.

  • За період воєнного стану до Криворізького міськвиконкому звернулося 358 вимушених переселенців, із них: 139 – з питань реєстрації нерухомості, 219 – реєстрації бізнесу. 23 суб’єкта господарювання релоковано до міста Кривого Рогу з тимчасово окупованих територій.

Отримати послуги можна в «офісі реєстрації», який знаходиться за адресою: майдан Праці, 1:

Прийом заявників здійснюється виключно за попереднім записом на вебпорталі  «Центр Віза» («Центр Дія») за посиланням http://91.224.96.181/registration.html або за допомогою QR-кодів:

Отримати консультацію з реєстраційних послуг можна:

 

 

–   електронною поштою: [email protected];

–   на сторінці управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради у месенджері «Facebook», за посиланням: https://www.facebook.com/UPRKryvyiRih чи за допомогою QR-коду

Дивитися всі новини