ПРОЄКТ ЮРІЯ ВІЛКУЛА.

Новини

Хлібозаводи та пекарні у Кривому Розі працюють стабільно. Мукою забезпечені. Хлібобулочна продукція у торгівельну мережу постачається за заявками у достатній кількості

04 березня 2022
60

В. о. міського голови Кривого Рогу – заступник голови Ради оборони Кривого Рогу Юрій Вілкул провів робочу нараду на хлібозаводі на 173 кварталі, поспілкувався з колективом та проконтролював стабільність виробництва й поставок хліба.

Юрій Вілкул зазначив: «Ми тримаємо на контролі всі стратегічні й життєво необхідні для людей питання. Серед яких й забезпечення хлібом. Сьогодні це набуває особливого значення. Зараз  загальна ситуація по місту стабільна. Хлібозаводи та пекарні у Кривому Розі працюють у штатному режимі. Мукою забезпечені.  Хлібобулочна продукція у торгівельну мережу постачається за заявками у достатній кількості. Звичайно, у період посиленого попиту були перебої, але зараз все відрегулювали та виправили. Вдячний хлібопекарям й всім хто зараз працює на своїх місцях та допомагає боронити Кривий Ріг!»

Заводи ТОВ «Криворіжхліб» – головні виробники хлібобулочної продукції для Кривого Рогу та найближчих селищ.  До військового стану  виробництво  продукції,в середньому,  складало 40 т на добу, у період ажіотажного попиту  виробництво підвищили до 65 т.

Директор ТОВ «Криворіжхліб» Ігор Налбантов сказав: «Наше підприємство працює стабільно. Трішки скоротили асортимент, але основні види виробів  випускаємо згідно заявок. Перебоїв із поставками сировини немає. Склади підготовлені для запасів. Ціни не піднімаємо, залишаються на тому  ж рівні, що й раніше. Постачальники йдуть назустріч, не піднімають ціни».

У Кривому Розі  хлібобулочною продукцією забезпечується вся роздрібна мережа  міста за заявками підприємців місцевими товаровиробниками (це – 2 хлібзавода та 9 міні -пекарень). Хлібзаводи забезпечені мукою на 10 днів.

Також поповнюються місцевими фермерами запаси зерна на КХП Коломойцівське, виробництво муки йде у  плановому режимі. (наразі, на підприємстві  запас муки  – 658 т.)

Щодня 9 криворізьких міні-виробників випускають у роздрібну мережу до 20 т хлібобулочних виробів.

Варто відзначити, що відпускні ціни на муку не змінилися й ціна на хліб місцевих виробників для споживачів залишається незмінною.

Довідково:

ТОВ «Криворіжхліб» є  основним виробником хлібобулочної продукції, споживачами якої є  жителі  міста та прилеглих сіл. Він забезпечує майже 80% виробництва хлібної продукції місцевих виробників.  Асортимент продукції практично різноманітний.  На сьогодні випускається 19 сортів хліба.

Дивитися всі новини